Sundtakeaway

Sundtakeaway måltidskasse

Sundtakeaway måltidskasse gør hverdagen lettere

Måltidskasserne er den nye form for tidsbesparelse, der har taget landet med storm. Du kan i dag vælge mellem en lang række forskellige former for kasser fra forskellige firmaer. Hos Sundtakeaway er det de gode, sunde og velafbalancerede måltider, der er i fokus.

Når du skal vælge en måltidskasse kan du vælge det antal personer og dage kassen skal indeholde mad til, men du kan herudover vælge imellem en række forskellige temaer og inspirationskilder.

Skal du have en vegetarisk, økologisk eller familievenlig kasse, så har Sundtakeaway et alternativ for dig.

Hvordan får du Sundtakeaway måltidskasser leveret til døren?

Det kan være svært at skulle stå for sund og nærende mad til hele familien 7 dage om ugen. Derfor er det

en kærkommen hjælp for den travle familie, når der kommer måltidskasse leveret til døren og der er tænkt på det hele til aftensmaden resten af ugen.

Sundtakeaway vil gerne hjælpe med at sørge for, at der ikke bare er sund og nærende aftensmad i kassen, men giver dig også muligheden for at vælge kasser, der indeholder både mellemmåltider og frokost.

Du vælger, bestiller og betaler direkte på nettet, så det tager ikke mere end fem minutter at sørge for en hel uges sund og varieret mad til hele familien.

Hvad er der i sunde måltidskasser?

Hos Sundtakeaway kan du vælge mellem en række forskellige varianter af den sunde måltidskasse.

  • Slankepakken
  • Suppekuren
  • Vegetarkassen
  • Eller den almindelige måltidskasse til en, eller to personer eller familieudgaven.

Lige meget hvilken udgave du vælger, er menuen sammensat i samarbejde med diætister, så du kan spise sundt, let. Alle måltiderne kommer pakket og klargjort, så du ikke skal hverken skrælle, skære eller på anden måde gøre andet end at varme maden.

Hvorfor skal du vælge en Sundtakeaway måltidskasse leveret til døren?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en sund måltidskasse

Nu er du klar til at få din første sunde måltidskasse leveret direkte til døren. Du kan glæde dig til friske råvarer og spændende nye retter.

Sundtakeaway har en klar filosofi om, at det skal være let at spise sundt. Derfor er deres kasser forberedt til punkt og prikke med de lækreste og sundeste måltider, der altid er fuldstændigt i synk med sund levevis og fulde af spændene økologiske varer i høj kvalitet.

Du kan være helt sikker på, at der er stor omtanke og overvejelse bag hvert eneste måltid, for hos Sundtakeaway er der kvalitet i hver eneste ingrediens. Det betyder, at der er lagt stor vægt på at inddrage så mange forskellige grøntsager og frugter som muligt i måltiderne, fordi de har hver deres indhold af mikro- og makronæringsstoffer.

Vil du gerne gøre noget ekstra gode for din krop og din familie, så er en måltidskasse fra Sundtakeaway et stort skridt i den rigtige retning.

Er Sundtakeaway måltidskasser kun for familier?

Tværtimod!

Der findes kasser, der er tilpasset familier, men langt det største udvalg ligger i slankepakken og suppekuren og vinterpakken.

Du kan finde lære og sunde familie kasser, der er lavet til den lille, mellem eller store familie med hhv. 1, 2, eller 3 børn. Det giver dig luft og ro i hverdagen med god samvittighed, fordi du ved at maden i kassen er økologisk, sund og varieret.

De andre poplære kasser er uden tvivl suppekuren og slankepakken, hvor du får hjælp til at kickstarte dit vægttab med sund og lækker mad. Du er sikker på, at din krop får alt det, den har brug for uden at det bliver for meget.

Vælger du Vinterpakken får du den komplette slanke pakke:

  • Du begynder med 3 dages suppekur. Her får du tre lækre og sunde suppevarianter, der er med til at give den kur en rigtig god og sund start.
  • Herefter går du direkte over i slankekassen, der giver dig fuld menu til 6 dage. Du har på den måde fuld kontrol over det antal kalorier du indtager og kan koncentrere dig om andre ting, der kan være med til at holde vægttabet gående efterpakken er spist op.

For Sundtakeaway er en af grundstenene i en psykisk og fysisk velbefindende er sunde byggesten. Dem vil Sundtakeaway gerne hjælpe dig med. Sundhed kommer indefra og de bedste byggesten er varieret, økologisk og velafbalanceret kost.

Find din favorit ved at prøve dig frem

Der findes et hav af lækre, spændende og sunde måltidskasser hos Sundtakeaway at vælge imellem, så hvorfor ikke prøve lidt af hvert indtil I finder jeres favorit?

Det er ikke en selvfølge, at I behøver at spise vegetarisk til hverdag for at prøve en vegetarisk kasse. På samme måde kan en kasse med frokost og mellemmåltider være en sjov og anderledes ide til ungernes madpakker, hvis I trænger til lidt sund inspiration. Der er mange sunde måltidskasser at vælge imellem, så prøv dig frem og find din favorit.