Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges Måltidskasse

God mad, helt enkelt med Den Grønne Asparges måltidskasse

Har du også somme tider svært ved at komme på, hvad der skal laves til aften? Vi oplever nok alle, at det kniber lidt med inspirationen fra tid til anden, når det kommer til at finde på, hvad der skal laves til aftensmad. Og ikke nok med at det kan være svært at finde på, hvad der skal serveres, der skal også være overskud til at finde en opskrift, foretage indkøb og derefter at forberede maden. Men det kan gøres meget lettere.

Med en Den Grønne Asparges måltidskasse får du friske råvarer og spændende opskrifter sendt lige til hoveddøren.

Hvad får du med en Den Grønne Asparges måltidskasse?

Den Grønne Asparges tilbyder måltidskasser med friske råvarer bestående af sæsonens grønsager, hvoraf meget er produceret i lokalområdet omkring Århus, kød og fisk fra slagtere og fiskehandlere fra lokalområdet samt friskbagt brød direkte fra bageren. Alt dette er forsvarligt indpakket, så det kan holde sig friskt i måltidskassen, til du og familien åbner for kassen og begynder madlavningen.

Hvilke tilbud findes der at vælge imellem?

Der er 3 forskellige typer af Den Grønne Asparges måltidskasser at vælge imellem. De 3 typer er inddelt som følger:

  • Familiekassen.
  • Inspirationskassen.
  • Lightkassen.

De 3 kasser leverer alle friske råvarer af høj kvalitet og sendes alle direkte til din hoveddør, uden at du skal bekymre dig om at betale for fragten. De er også alle pakket, så kasserne indeholder mad til 2-6 personer i 3-4 dage. Men der er dog som navnene indikerer forskelle i, hvad kasserne indeholder.

Hvad indeholder familiekassen?

Familiekassen giver dig ingredienser som passer hele familien. Du vil altså ikke behøve at bekymre dig om at få retter med meget stærk smag, som børnene vil tøve med at afprøve. Retterne i denne kasse er designet til at være hurtige at forberede. Perfekt til en travl hverdag, så der bliver mere plads til alt det sjove.

Hvad indeholder inspirationskassen?

Inspirationskassen er for dem som ikke er bange for at prøve noget nyt. Denne kasse indeholder mad til retter fra hele verden. Så vil du gerne have inspiration til at prøve noget andet indimellem? Så kan denne Den Grønne Asparges måltidskasse være den rette for dig. Den indeholder nye råvarer og spændende smage til de eventyrlystne.

Hvad indeholder lightkassen?

Lightkassen er lavet med de lækre og sunde retter i sinde. Bestiller du en måltidskasse af Lightvarianten, får du et stort udvalg af spændende friske grønsager, og opskrifter som både er hurtige og lette at lave.

Hvordan bestiller man en måltidskasse fra Den Grønne Asparges?

Det er let og fleksibelt at modtage måltidskasser fra Den Grønne Asparges. Fremgangsmåden kan inddeles i 3 korte trin:

  • Vælg din måltidskasse.
  • Modtag din mad i frisk stand med gratis levering.
  • Tilbered maden efter anvisningerne i de medfølgende opskrifter.

Hvordan fungerer abonnementet?

Ordningen fungerer sådan, at du opskriver dig til et abonnement, så du løbende modtager dine  måltidskasser.

Du behøver dog ikke være bange for at skulle betale for en service, som du ikke er interesseret i, da der ikke er en bindingsperiode, når du handler med Den Grønne Asparges. Når du starter dit abonnement, får du mulighed for at vælge, om du som udgangspunkt vil modtage din Den Grønne Asparges måltidskasser hver uge eller i henholdsvis lige eller ulige uger.

Og ikke nok med det så kan du endda sætte dit abonnement på pause, springe en uge over eller afmelde dig fra uge til uge. Det giver dig frihed til at vælge, så du ikke modtager en madkasse, du ikke har interesse i, eller får én du ikke har behov for.

Når du bestiller en måltidskasse, kan du se en oversigt over, hvilken ugedag kassen bliver udleveret til dig, i forhold til hvor du bor. Leveringen sker til alle brofaste dele af landet.

Hvordan foregår betalingen for abonnementet?

Når du starter et abonnement fra Den Grønne Asparges’ hjemmeside, tilknytter du et betalingskort til din medlemskonto. Det fungerer lidt ligesom betalingsservice. Det vil sige, at du ikke manuelt skal afvikle hver enkelt betaling. Betalingen for hver afsendt måltidskasse sker, når den pågældende kasse afsendes. Du får altså dine varer, efter at betalingen er gennemført.

Den Grønne Asparges tilbyder mange muligheder som gør det lettere at tilberede god mad i hverdagen.