Kokkens Hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad

Få spændende aftensmad med måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Med en måltidskasse kan du selv vælge, hvordan din aftensmad skal sammensættes. Der er mulighed for selv at vælge typen af ingredienser samt vælge antal portioner, som din måltidskasse skal indeholde.

Måltidskassen er blevet et populært produkt på det danske marked, da den blandt andet kan hjælpe dig med spare tid på at planlægge måltider og foretage indkøb. Der findes forskellige kategorier og målgrupper, som måltidskassernes indhold er tilpasset efter.

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvad du kan få varieret aftensmad med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad og hvordan en måltidskasse kan være både en praktisk hjælp og en miljøvenlig løsning.

Hvad er Kokkens Hverdagsmad, og hvad tilbyder de?

Kokkens Hverdagsmad er en internetbaseret udbyder af måltidskasser, som tilbyder levering til familier i hele Danmark. Som virksomhed er Kokkens Hverdagsmad en del af Catering Danmark. Derved kan du som kunde være sikker på, at målkassernes indhold er baseret på solid erfaring med at tilberede og sammensætte mad.

Kokkens Hverdagsmad tilbyder flere slags måltidskasser, hvor der for den traditionelle måltidskasse kan vælges mellem forskellige størrelser:

 • Single
 • Lille familie
 • Familie
 • Stor familie

Den anden type af måltidskasse, der kan bestilles hos Kokkens Hverdagsmad, kaldes ’Sund Balance’. Denne kan vælges i to forskellige størrelser.

Virksomheden tilbyder derudover temabaserede måltidskasser til f.eks. jul eller nytår.
Hos Kokkens Hverdagsmad er det en ambition at kunne levere de bedste produkter til kunderne, som tager højde for travle hverdage, der kan være uforudsigelige.

Fordelene ved måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Der er flere fordele forbundet med at bestille en måltidskasse. Der er både et praktisk aspekt og et kostmæssigt. Du slipper blandt andet for i dagligdagen at skulle planlægge aftensmåltider og tage på indkøb, der ofte kan være en tidskrævende affære.

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad bliver der taget særligt højde for dig, som har børn eller familie, da retterne er børnevenlige samt nemme at tilberede derhjemme. Uanset om du har en stor familie eller din husstand blot tæller en eller to personer, er det nemt at tilpasse din måltidskasse efter den ønskede størrelse.

 • Du sparer tid på indkøb
 • Du minimerer madspild
 • Bestilling af måltidskasser er en fleksibel ordning, du kan tilpasse din hverdag
 • Det er enkelt at klargøre retterne, da ingredienserne er tilberedt på forhånd
 • Du kan spise varieret og skræddersy dine måltider ift. dine kostmæssige præferencer
 • Du kan bestille din måltidskasse på abonnement
 • Du kan nemt ændre i dine bestillinger

Hvad indeholder en måltidskasse?

En måltidskasse består som udgangspunkt af de ingredienser, du skal anvende for at tilberede et bestemt antal måltider – både kød, tilbehør og grønsager. Kunden kan vælge imellem forskellige typer af kasser, hvortil ingredienserne vil variere.

F.eks. vil kassen ’Sund Balance’ indeholder flere grønsager og færre kulhydrater. Uanset hvilken kassetype du vælger, følger der en madplan med til hver. Denne plan indeholder en inspirerende vejledning til, hvordan du klargør og serverer maden.

Madplanen kan desuden være fordelagtig at følge i forhold til rækkefølgen, som måltidskassens ingredienser skal anvendes efter. Der kan være forskel på holdbarheden af de forskellige ingredienser i måltidskasserne. Alle ingredienser vil være mærket med en holdbarhedsdato.

Mængden og sammensætningen af mad i en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er baseret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derved er der taget højde for portionsstørrelser i forhold til både børn og vokse samt fordeling af mængde af kød, grønt og tilbehør.

Sådan bestiller du din måltidskasse

Du kan oprette en profil på Kokkens hverdagsmad, så du bliver kunde hos firmaet. Herfra får du adgang til at bestille og ændre i din bestilling af måltidskasser. Det er simpelt selv at oprette en profil på firmaets hjemmeside.

Når du bestiller hos Kokkens Hverdagsmad, skal du blandt andet vælge en bestemt kassetype samt størrelse af kasse.

Bestillingen foregår igennem 4 steps:

 1. Først skal du vælge, hvilken uge du ønsker at modtage din måltidskasse i
 2. Derefter skal du angive, hvilken kassetype du ønsker
 3. Tjek din menu og ændre eventuelt hvis der er dage, hvor du ønsker at udskifte enten tilbehør eller ret.
 4. Gennemfør din bestilling

Når du gennemfører din bestilling på hverdage før kl. 23.59, kan din måltidskasse fra Kokkens Hverdags mad blive leveret allerede den efterfølgende mandag.

Leveringen af din måltidskasse foregår om mandagen i tidsrummet mellem kl. 06.00 – 17.00.

Du kan ændre din bestilling af måltidskasse

Måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad er en fleksibel ordning, hvor det er nemt at ændre på dit abonnement eller bestillinger.

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at ændre i dine bestillinger. Det kan f.eks. være, at du skal på ferie og dermed ønsker at springe over enkelte leveringer. Eller det kan være, at der er bestemte retter i din valgte måltidskasse, som ikke falder i din smag.

Det kan også være, at du ønsker at prøve en ny kassetype med nyt mad og nye typer af ingredienser. Der er flere forhold, der kan gøre, at du ønsker at ændre din bestilling af måltidskasse.

 • Hvis du vil ændre en ret, kan du vælge imellem to andre slags
 • Hvis antal personer ændrer sig i forhold til hvor mange portioner, der skal være mad til
 • Hvis du har lyst til at afprøve en ny kassetype
 • Hvis du vil have en midlertidig pause
 • Hvis du skal på ferie indlands og vil ændre adresse for levering af din måltidskasse

Måltidskassen som miljøvenligt valg

Måltidskasserne bliver leveret direkte ud til kundernes bopæl. Denne service finder sted på landsdækkende plan. Eftersom der foretages mange leveringer af måltidskasser til kunder, kan det være et relevant perspektiv at tænke på, hvilke form for emballage ingredienserne bliver leveret i.

Foruden de kostmæssige fordele der findes ved at bestille en måltidskasse (varieret kost), har kasserne også en miljøorienteret værdi. På landsplan bliver der hver dag smidt betydelige mængder af mad ud. Dette kan mindskes ved at vælge en måltidskasse, som netop er sammensat i forhold til antal personer.

 • Måltidskasser mindsker madspild betydeligt
 • Måltidskasserne indeholder friske råvarer, som er afmålt ift. den ønskede størrelse
 • Ingredienserne bliver leveret i genbrugsemballage

Overvejelser i forbindelse med bestilling

Eftersom en måltidskasse bliver sammensat i forhold til type af ingredienser samt størrelse, er der en række praktiske ting, du skal gøre dig klart i forbindelse med bestilling. Det er vigtigt, at du følger den medfølgende madplan til en måltidskasse for at udnytte ingrediensernes holdbarhedstider. For nogle af ingredienserne kan det være muligt at fryse dem ned.

Måltidskasserne bliver leveret direkte hjem til dig i dagtimerne. Dette betyder, at kassen kan blive nødt til at blive leveret uden personlig modtagelse. I denne forbindelse er det vigtigt, at du er sikker på, at din måltidskassen befinder sig i skyggen.

 • Hvor mange personer skal måltidskassen indeholde mad til?
 • Hvilken kassetype ønsker du?
 • Passer måltidskassens madplan ind i løbet af ugen, eller er det nødvendigt at ændre bestillingen?
 • Er der mulighed for, at måltidskassen kan blive sat i skyggen, hvis du ikke er hjemme til modtage leveringen?

Disse parametre bliver der typisk taget højde forbindelse med bestillingen af en måltidskasse. Men da markedet for måltidskasser er i udvikling, kan det være en hjælp at have gjort sig tanker på forhånd.

Mulighed for at få rabat på dit køb af måltidskasse

Hos Kokkens Hverdagsmad er der mulighed for at få rabat på dit køb af måltidskasse ved at anbefale virksomheden og produktet til venner eller familie. Denne rabatordning kommer både den, der anbefaler firmaet samt dem, som bliver nye kunder til gode. En anbefaling udløser nemlig rabat til begge sider.

Den person, som i forvejen er kunde hos Kokkens Hverdagsmad, behøver blot at udlevere sin kode (det vil være vedkommendes mobilnummer) til den nye kunde. Denne skal bruges til bestilling af en måltidskasse.

Herved kan virksomheden ’genkende’ den nye kunde i systemet, og der vil blive sat rabat ind på den eksisterende kundes konto hos Kokkens Hverdagsmad. Når den første levering er foretaget til den nye kunde, vil der ligeledes bliver sat rabat ind på den nye kundes konto.