Fiskekasser

Fiskekasser

Løber der sommetider et koldt gys af dårlig samvittighed over dig, når sundhedsstyrelsen såvel som eksperter på TV og magasiner råder dig til at spise fisk minimum 2 gange om ugen? Så er du med garanti ikke den eneste. Vi er mange, der efter en travl hverdag ikke har tid til at spekulere over, hvor mange nærende fiskeolier vi får igennem dagens aftensmåltid.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at sundhedsstyrelsen har vores fælles sundhed i deres bedste interesse, når de råder os til at spise mere fisk i hverdagen, men det kan altså være svært at få fisken inkorporeret i de daglige måltider på en hensigtsmæssig måde. Derfor skal vi herunder kigge nærmere på, hvad de såkaldte fiskekasser kan gøre for dig og den ellers travle hverdag. Hvad går fiskekasser ud på, og hvordan kan du være med til at sætte et præg på dagens måltider uden samtidig at gå ud af dit gode skind?

Hvad går fiskekasser ud på?

Princippet bag fiskekasser er simpelt nok. Når du bestiller en kasse, får du altid de bedste råvarer fanget af lokale fiskekuttere, og samtidig støtter du ved købet af en fiskekasse, at den lokale fiskeindustri vedligeholdes på en bæredygtig måde. De firmaer, der udbyder fiskekasser, har hver især en aftale med lokale danske fiskekuttere, således at du er sikker på at få et lokalt produkt, hver gang du bestiller en kasse hjem.

Fiskekasser er altså ganske enkelt din mulighed for nemt og enkelt at få inkorporeret de nødvendige mængder af fisk ind i dine daglige måltider. Der findes et væld af firmaer der står parat til at hjælpe dig med at finde den fiskekasse, der passer ind i dit budget og dine behov. Derudover behøver du aldrig mere at gå på kompromis med, hvilken fisk du køber med hjem. Med en fiskekasse er det nemlig altid dig, der bestemmer hvilken fisk, du vil have bestilt med hjem, således at du altid ender med en råvare du kan lide, og kan tilberede på din egen måde.

Hvordan kan jeg være sikker på, at den gode kvalitet af fiskekasserne opretholdes?

Fisk er en råvare, der kræver ekstra god og nænsom behandling for at kunne holde sig frisk hele vejen fra fiskerbåden til middagsbordet. Derfor gør de firmaer, der udbyder fiskekasser, altid en dyd ud af at pakke og behandle fisken, som du bestiller, på en ordentlig måde, således at du altid kan regne med et fantastisk godt produkt, hver gang du bestiller.

Men som vi alle ved, kan der ske fejl for selv den bedste, og derfor er det din opgave, som forbruger, at tjekke om den råvare du får tilsendt, lever op til dine forventninger. Skulle det mod al forventning ikke ske, så garanteres der som oftest at du kan henvende dig via telefon og få en ny vare leveret hurtigst muligt. Af denne grund spiller du som forbruger også en væsentlig rolle, idet du aldrig mere skal gå på kompromis med den råvare, du køber.

Firmaerne kan kun forbedre sig hvis du hjælper dem, og der findes af denne grund meget mere gennemsigtighed mellem forhandler og forbruger. Dette er klart en fordel når der handles med råvarer på tværs af landet, og vi er her på siden enormt begejstrede for den gode kommunikation, der skabes mellem forhandler og forbruger.

Jeg vil gerne have inkorporeret fisk i dagens måltider, men jeg ved ikke hvordan?

Dette er et spørgsmål, der typisk stilles i forbindelse med få indført særlige ’fiske-dage’ i de danske hjem. Med en fiskekasse er dette ikke længere et problem. Med en fiskekasse får du typisk en medfølgende opskrift, der kan inspirere og give dig tips og tricks til hvordan den enkelte fisk tilberedes bedst, således at du får mest muligt ud af din bestilling. Flere og flere firmaer tilbyder forskellige størrelser på kasserne, sådan at de passer perfekt ind i selv de mindste familier, uden at du skal frygte for et stort madspild.

Du kan derudover også vælge fiskekasser, hvor måltidet kan tilberedes på under 30 min. til de travleste hverdage. Fiskekasserne er alt i alt et super godt tilbud til dig, der kærer sig om din og familiens sundhed, men som ikke vil gå på kompromis med tiden, du har sammen med dine nærmeste. Vi kan her på siden varmt anbefale dig at tage et kig på det væld af fiskekasser der netop nu udbydes, således at du kan få inkorporeret alt de bedste fra havet i din fremtidige måltider.