Frugtkasse

Frugtkasse

Elsker du også at kunne spise de sundhedsmæssigt anbefalede 6 frugter om dagen, men er du ikke så god til at huske frugterne, når du er på indkøb? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi slår her på siden et slag for frugtkassen, som du uden tvivl vil blive forelsket i efter første leverance.

En frugtkasse er, som navnet så fint antyder, en kasse med frugt, som leveres direkte til din dør. Som udgangspunkt bestemmer du selv, hvor ofte du ønsker denne frugtkasse leveret, og om den skal leveres hjem til dig selv, eller om du ser større potentiale i at få lavet en firmaordning med frugt, hvor der leveres kasser direkte til virksomhedens adresse.

Vi er generelt ikke gode nok til at spise frugter i Danmark, og derfor er frugtkassen et fantastisk alternativ til selv at skulle huske på at købe frugter ind.

Bestil en frugtkasse til levering direkte hjem til dig

Det er ikke altid lige nemt at spise sundt og varieret. Du gør det dog markant nemmere for dig selv, når du beslutter dig for, at årstidernes lækreste frugter leveres direkte hjem til dig i en ugentlig frugtkasse. Kvaliteten af frugterne er naturligvis i topklasse, og med disse kasser er du sikker på, at du får de nødvendige vitaminer. Kassernes indhold er nemlig nøje planlagt, så du udelukkende får de lækreste frugter samt dem, der hører årstiden til.

Der findes et hav af forskellige frugter, og mange af dem har du måske ikke prøvet endnu. Ved bestilling af frugtkassen sikrer du dig nye smagsoplevelser, som uden tvivl vil udvide din horisont. En frugtkasse vil endvidere gøre din hverdag markant mere overskuelig, og du vil hurtigt opleve, hvor positiv en indvirkning det sundhedsmæssige aspekt af at spise frugter vil vise sig.

Frugtkasser kan både leveres hjem til dig og til virksomheden

Selvom det primært er virksomheder, der i dag har tilmeldt sig en frugtordning, så er der intet til hinder for, at du gør det samme hjemme hos dig. Frugtkasser leveres nemlig både til private og virksomheder. Har du derfor i forvejen en frugtordning i virksomheden, og ønsker du samme frihed derhjemme, så kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på forskellige frugtkasser her på siden.

Mange bliver overrasket over, hvor billige frugtkasser egentligt kan købes set i forhold til, hvad det ville koste at købe samme volumen i supermarkederne. Har du selv overvejet at tilmelde dig en frugtordning, men er du i tvivl om det økonomiske aspekt, så kast blot et hurtigt blik henover vores smarte prisberegner. Vi har nemlig været ude og gøre arbejdet for dig ved at sammenligne alle forhandlere, der i Danmark tilbyder frugtkasser.

Varier dit indtag af frugter efter årstiden

En af de største fordele, der er ved at modtage frugtkasser, er de lækre variationer af frugter, som man modtager. Ofte spiser danskere blot æbler og bananer, men som du måske ved, så er der en bred palette af lækre frugter, som man desværre ikke så tit får. Med frugtkassen er dette dog ikke tilfældet, da der jævnligt vil varieres i det udvalg, der sendes ud til dig som kunde.

Du kan endvidere være sikker på, at kvaliteten er af allerhøjeste klasse. Dette kan blandt andet ses på de anmeldelser, som vores samarbejdspartnere opnår.

Frugt udgør et sundt alternativ til mellemmåltider

Man kan hurtigt gå og blive lidt småsulten mellem de store måltider. Her kan man ofte komme til at spise noget, der ikke er specielt sundt. Det kunne eksempelvis være müsli barer, slik eller lignende. Frugt er derimod et utroligt sundt alternativ til andre mellemmåltider, og det er blandt andet også derfor, at så mange virksomheder vælger at tilmelde sig en frugtordning med frugtkasser.

Falder du ofte i fælden med mellemmåltider, og ønsker du at ændre din livsstil til det sundere, så kan disse måltidskasser med frugt være en fantastisk start.

Mulighed for at blande frugter og grøntsager

Hos flere af de udbydere, der i dag tilbyder danskere frugtkasser, er der blevet udarbejdet en variant, hvor grøntsager også indgår. Det kan være en god idé at tilvælge grøntsager, som i kombination med frugter udgør et yderst sund mellemmåltid.

Et helt andet alternativ er grøntsagskasser – følg linket og læs mere om dem.

Brug frugter aktivt i madlavningen

Det er ikke så ofte, at man i Danmark bruger frugter aktivt i madlavningen. Ofte er benyttes frugter mere som snacks eller mellemmåltider. Der kan dog være rigtigt god idé i at bruge frugter i madlavningen, da der kan komme nogle yderst delikate retter ud af dette.

Der er mulighed for at få masser af inspiration på nettet, hvor der jævnligt deles ud af erfaringer på diverse sider. Derudover er frugter eminente at kombinere i desserter.

Med måltidskasser med frugt har du mulighed for at slippe kreativiteten løs og udfordre smagsløgene, når du finder lysten til det. Du skal ikke tænke på at handle frugten ind, da den leveres direkte til din dør.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige frugtkasse

Vi er eksperter indenfor alt der har med måltidskasser at gøre, og derfor mener vi bestemt, at vi er i stand til at guide dig på rette vej. Vi har allerede været ude og gøre forarbejdet, og du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle sammenligne priser på tværs af udbydere. Vores tabel giver dig en overskuelig oversigt over, hvad der tilbydes dig som kunde. Derudover har vi taget os den frihed at liste nogle af de fordele, som der er tilknyttet de enkelte udbydere.