Simple Feast

Simple Feast måltidskasse

Spis sundt og varieret med en Simple Feast måltidskasse

I en travl hverdag kan det være svært at nå både indkøb og være kreativ med madlavningen. En måltidskasse er blevet et populært produkt, da den kan sørge for, at du slipper for indkøb samt spare tid på at finde næringsrige og varierede opskrifter. En måltidskasse indeholder nemlig alt det, du skal bruge til en række aftensmåltider (herunder både opskrifter og ingredienser) og bliver tilmed leveret til din dør.

På det brede marked for måltidskasser er der mulighed for at vælge en måltidskasse, som matcher dine smagsløg og ønsker. Herunder kan du læse nærmere om Simple Feast måltidskasse og hvordan en måltidkasse kan spare dig tid og samtidig sikre næringsrige og indbydende måltider.

Hvem er Simple Feast, og hvilke produkter tilbyder de?

Simple Feast er en netbaseret udbyder af måltidskasser, som tilbyder kødfrie måltider. Simple Feast måltidskasser er baseret på 100 % plantebaserede ingredienser og fødevarer uden hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Der er mulighed for at vælge imellem 2 produkter hos firmaet:

 • Ugekassen
 • Comfort Food kassen

Det er muligt både at foretage en enkeltstående bestilling eller bestille et abonnement på måltidskasser hos Simple Feast. Det er ikke muligt for kunden selv at vælge sine måltider hos Simple Feast. Til gengæld kan du på firmaets hjemmeside følge med i måltidskassernes indhold af ingredienser samt næringsindhold. Måltidskasserne bliver leveret direkte til kundens dør med én af Simple Feast’s samarbejdspartnere.

Leveringerne finder sted på alle hverdage, og det er muligt at få sin måltidskasse leveret i samtlige landsdele (bortset fra de ikke-brofaste øer). Valg samt bestilling af en Simple Feast måltidskasse foregår fra firmaets hjemmeside, hvorfra det også er muligt at komme i kontakt med firmaet.

Hvad kan du få med Simple Feast måltidskasse?

Der findes to udgaver af Simple Feast måltidskasser. Om du er til vegetariske måltider med ingredienser som æg og ost, eller du foretrækker at spise vegansk uden brug af animalske produkter, kan du vælge mellem begge udgaver.

Ugekassen er beregnet til 3 måltider. Måltiderne indeholder typisk et varmt element og så tilbehør i form af enten en salat, brød, dip og lignende. Måltidskassens ingredienser er friske og skal tilberedes og bruges indenfor samme uge, som de bliver leveret. Ingredienserne skal opbevares i køleskabet og er simple måltider at tilberede.

Den anden udgave af Simple Feast måltidskasse kaldes Comfort Food og er baseret på henkogte retter. Det er muligt at bestille forskellige antal af glas, alt efter hvor mange retter/måltider der ønskes. Disse retter kan holde sig i 30 dage i uåbnet tilstand og kræver lidt ekstra tid at tilberede.

Disse retter udgør hovedbestanddelen af aftensmåltider, og kunden skal derfor selv sørge for tilbehør hertil. Hos Simple Feast er der tænkt på miljøet hele vejen rundt om måltidskassen. Uanset hvilken måltidskasse der vælges får du:

 • 100 % plantebaserede måltider
 • Mulighed for at vælge vegetariske måltider med æg og ost
 • Mulighed for at vælge veganske måltider uden brug af animalske produkter
 • Indblik i måltidskassernes ingredienser og næringsindhold
 • Mulighed for at vælge måltidskasse i forhold til retternes tilberedning og holdbarhed
 • Måltider og emballager som tager hensyn til miljøet

Hvorfor købe en måltidskasse?

Der er både praktiske samt næringsbaserede fordele at hente ved at benytte sig af en måltidskasse. I en hektisk hverdag kan det være udfordrende at få aftensmaden til at blive et kreativt og varieret måltid.

Ofte falder man tilbage på de samme nemme retter, når det skal gå hurtigt. Derudover tager indkøb i sig selv en god portion tid på enten daglig eller ugentlig basis. En måltidskasse er en næringsrig og fleksibel løsning, når du ønsker at spare tid på indkøb og opskrifter.

 • Det er fleksibelt selv at vælge kategorien af dine måltider
 • Du slipper for at bruge tid og energi på at skulle på indkøb
 • Det er nemt at klargøre måltiderne, som er tilberedt af kokke
 • Der findes inspiration til tilbehør og servering til hver en måltidskasse
 • Du kommer til at spise sundt og varieret – selv i en hektisk hverdag
 • Det er nemt at bestille online, og din måltidskasse bliver leveret direkte hjem til dig
 • Du kan selv vælge typen af retter (friske ingredienser eller henkogte retter)
 • Du kan bestille en enkelt måltidskasse, eller du kan vælge af købe på abonnement

Overvejelser i forbindelse med køb af måltidskasse

Et køb af måltidskasse kan afhænge af, om du har bestilt før, eller om det er første gang, du benytter dig af muligheden. En måltidskasse er en fleksibel løsning, men hvor indhold af ingredienser kan influere på, hvor hurtigt det kræver for dig at tilberede retterne.

Når det er første gang, du bestiller en måltidskasse, handler det overordnet om at finde en udbyder, som kan sammensætte måltider med dine yndlingsingredienser. Denne kategori for måltider varierer fra udbyder til udbyder.

Der er som regel forskellige udgaver af måltidskasser i forskellige kategorier. F.eks. som med Simple Feast måltidskassen, hvor der findes hhv. en vegansk udgave samt en vegetarisk udgave. Dit køb af måltidskasse handler blandt andet om, hvor hurtigt du forventer at benytte kassens retter.

Skal din måltidskasse indeholde retter, der har kort holdbarhed, og som kræver, at du tilbereder måltiderne i samme uge, som kassen bliver leveret?

Eller skal retterne fra din måltidskasse have længere holdbarhed, så du har mulighed for at benytte dig af dem i løbet af ca. 30 dage efter, kassen bliver leveret?

Det er i langt de fleste tilfælde muligt at få oplyst de forskellige måltidskassers indhold af ingredienser på firmaets hjemmeside. Her vil der også være mulighed for at få inspiration til tilberedning af måltidskasserne retter.

Hvordan bestilles en Simple Feast måltidskasse?

Måltidskasserne skal bestilles fra firmaets hjemmeside, hvor det foregår nemt og overskueligt. Først og fremmest handler det om at vælge den måltidskasse, som matcher ens kostmæssige behov og ønsker (enten den vegetariske eller veganske udgave).

 1. Bestillingen kan ske både fra mobil eller fra tablet eller computer
 2. Der kan foretages en engangsbestilling eller bestilling af abonnement på måltidkasse
 3. Måltidskassen bliver leveret hjem til din adresse
 4. Det tager ca. 10 minutter at tilbede måltiderne

Simple Feast måltidskasse henvender sig til de miljøbevidste kunder, som ønsker at spise plantebaserede måltider med ingredienser, hvor der ikke forekommer konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Måltidskasserne bliver leveret uden brug af plastic eller flamingo men leveres i miljøvenlig emballage. Som kunde hos Simple Feast binder man sig ikke til noget – heller ikke, hvis man har bestilt abonnement.

Det er nemt at springe leveringer over. Måltidskasserne fra Simple Feast er en praktisk og sund løsning, som kan spare dig for tid i hverdagen. Du slipper for at planlægge måltider og tage på indkøb, og retterne er nemme at tilberede.