RetNemt

RetNemt måltidskasse

Med RetNemt måltidskasser får du retter, der alle sammen kan laves på en halv time eller derunder. RetNemt måltidskasserne er til dem, der ønsker sig stor valgfrihed i forhold til ingredienser, retter og hyppighed. Og så er det selvfølgelig til dem, der ønsker sig en nem og samtidig god løsning til madlavningen.

RetNemt måltidskasse er uden binding, og du er fri til at lave om på dit abonnement fra uge til uge, samt sætte det helt på pause, hvis du har brug for det.

Der er masser af fordele ved RetNemt måltidskasse, og vi har samlet nogle af dem her nedenunder. Så kan du selv afgøre, om RetNemt er den rigtige måltidskasse-udbyder til dig. 

Oversigt over fordelene ved RetNemt måltidskasse

  • Nemme retter, der kun tager 30 minutter at lave
  • Stor valgfrihed i forhold til retter og ingredienser
  • Inden binding og mulighed for at ændre sit abonnement fra uge til uge
  • 100 % tilfredshedsgaranti
  • Levering til døren i hele Danmark (undtagen ikke-brofaste øer) og fri fragt ved køb over 600 kr.

Som du kan se, så er fordelene mange. Hvis du gerne vil læse lidt mere omkring de forskellige punkter, så kan du læse med nedenunder. Her uddyber vi fordelene og fortæller mere om de forskellige RetNemt måltidskasser.

Nemme retter, der kun tager 30 minutter at lave

RetNemt har er stort udvalg af forskellige måltidskasser, der alle er lette og hurtige at lave. Heldigvis betyder det ikke, at kvaliteten, sundheden og smagen ikke er lige i skabet. Retterne af måltidskasserne er udviklet af Danmarks bedste madskribenter og er testede igennem af madglade entusiaster.

Der er generelt et stort fokus på ernæringsrigtig og varierende kost i måltidskasserne, så de passer sig perfekt til en travl børnefamilie.

Der er desuden en stor variation i de mange forskellige måltidskasser, man kan vælge. Hvad enten man er til de ekstra nemme retter eller til middelhavsretter, så er der en måltidskasse hos RetNemt. De har også økonomiske, familievenlige og børnevenlige måltidskasser, så der skulle være noget til alle i husholdningen.

Alle retter kommer med en overskuelig og let opskrift, man kan følge alene eller sammen med et par medhjælpere i køkkenet.

Stor valgfrihed i forhold til retter og ingredienser

Hos RetNemt er der også stor mulighed for at vælge inden for de forskellige retter, som man kan vælge til og fra, som man ønsker det. Det betyder, at du får en mulighed for at gå ind og ændre i din bestilling og retterne for hver uge, inden de bliver leveret til din dør.

Du kan desuden selv vælge op til 11 forskellige kategorier af retter, så du kan vælge det fra, som du ikke kan lide. Desuden kan du vælge i mellem 23 uønskede ingredienser. På den måde kan man sikre, at alle retter bliver et hit hos hele familien.

Dette tilbud gør, at du får alt det ud af måltidskaserne, som du betaler for. Desuden mindsker det madspild, fordi du har mulighed for at fravælge de ingredienser og retter, som du ved, ikke vil falde i god jord hos resten af familien.

Ingen binding og fleksibelt abonnement

Bestillingen foregår sådan, at du vælger, hvilken måltidskasse du ønsker, hvor ofte du vil have den leveret og til hvor mange mennesker. Det smarte hos RetNemt er, at du kan skifte dit abonnement fra uge til uge. Det betyder, at du ikke behøver at få leveret 4 måltidskasser hver uge, hvis det ikke lige passer ind i skemaet. Så kan du, senest fredagen inden den forgående uge, ændre din bestilling til 2 måltidskasser i stedet for 4.

Man kan også sætte abonnementet helt på pause, hvis man for eksempel skal ud og rejse i en uge.

Du kan desuden også vælge, hvor meget mad du vil have pr. levering. Og dit abonnement kommer helt uden en bindingsperiode, og du kan framelde dig når som helst med 1-3 dages varsel. Her er også abonnementet altså nemt og let at have at gøre med.

100 % tilfredshedsgaranti

Hos RetNemt er der 100 % tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at RetNemt tilbyder at refundere dig for en måltidskasse, såfremt du ikke skulle være tilfreds.

De har desuden kundeservice til rådighed i alle leveringsdagene frem til klokken 18, såfremt du skulle have spørgsmål eller har brug for hjælp med noget vedrørende din måltidskasse.

Levering til døren i hele Danmark (undtagen ikke-brofaste øer) og fri fragt ved køb over 600 kr.

RetNemt er en af de store udbyder, der kan levere måltidskasser rundt i hele Danmark med undtagelse af de ikke-brofaste øer. Det betyder, at du kan få leveret din måltidskasse lige til døren på en bestemt leveringsdag, der skifter afhængig af, hvorhenne du bor.

Alle måltidskasser bliver leveret i en køleboks inden klokken 17 på leveringsdagen.

Kasserne bliver leveret til dig på dørtrinet, og de kan holde sig kølige og friske indtil klokken 21. Hvis du ønsker at få måltidskassen leveret i en garage eller terrasse, er det også noget, du kan informere RetNemt om.

Fragten er billigere og billigere jo mere, du køber for. Og køber du for over 600 kr., så bliver kasserne leveret til dit hjem helt kvit og frit.

Hvorfor skal man vælge RetNemt måltidskasse?

RetNemt er testvindere i Søndagsavisen, og de har mange gode år som måltidskasseleverandører på bagen.

Alle deres retter er ernæringsrige, men der er ikke et fokus på slankemad, som der er hos nogle af de andre udbydere. Det betyder, at retterne har masser af variation i deres mad, så du bliver mæt og får den ernæring, som du skal bruge til at holde dig i gang.

RetNemt specialiserer sig som sagt i de nemme retter, der ikke kræver en uddannet kok i køkkenet. Så hvis man gerne vil have nogle mere udfordrende opskrifter og retter, så er det ikke RetNemt måltidskasser, man skal gå til. Alle deres retter og måltidskasser har fokus på, at det skal være nemt og også hurtigt at lave.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]